Serdecznie zapraszamy na konferencję naukową „1st WeValueFood Conference: Increasing Engagement with Next Generation Consumers”, organizowaną w Warszawie, w hotelu Sangate przez Uniwersytet Warszawski oraz EIT Food, w dniach 3-4 grudnia 2019 r.
Podczas licznych wystąpień mówców z sektorów badań, edukacji i przemysłu, zostaną przedstawione najnowsze dane, a także innowacyjne narzędzia oraz strategie angażowania konsumentów nowych generacji w wartości powiązane z żywieniem i żywnością. Paneliści z całego świata podzielą się z uczestnikami swoją wiedzą oraz doświadczeniem, a początkujący badacze otrzymają szansę na zaprezentowanie swoich osiągnięć. Będzie to również przestrzeń do dyskusji na tematy takie jak komunikacja pomiędzy przemysłem a konsumentami, czy rola mediów społecznościowych w procesie świadomych decyzji konsumenckich.
Konferencja obejmie interaktywne warsztaty na temat tworzenia zaangażowania żywnościowego i doświadczeń technologicznych, takich jak Virtual Reality (VR).
Wstęp dla pracowników i studentów UW jest bezpłatny!
Wstęp dla aktywnych uczestników (wystąpienia i plakaty) jest również bezpłatny.
Dostępna jest także pula darmowych wejściówek dla chętnych (również z innych uczelni, organizacji).
Więcej informacji znajdą Państwo pod adresem https://conference.wevaluefood.eu/, na oficjalnej stronie wydarzenia.
W razie pytań i wątpliwości, zachęcamy do kontaktu pod adresem: wevaluefood@uw.edu.pl